Handelspolitik

Pris
Forløbspriserne er faste og inkluderer kørsel i en radius af 40 km fra firmaadressen. Vores
ydelser er momsfritaget. Såfremt der etableres flere individuelle forløb i en radius af mere end 40 km forholder vi os retten til at tilrettelægge samtale tidspunkterne, således der opnås optimal udbytte af tid. Der påregnes derefter kørsel med 3,56 kr. pr. km. (statens takst, 2019) + 175 kr. pr. påbegyndte halve time.

Betaling og handelsbetingelser
Alle forløb betales efter der har været afholdt opstartsmøde med borger og myndighed. Ved afbrydelse af individuelle forløb på 15 samtaler, refunderes 1/3 af det betalte beløb, såfremt forløbet afbrydes inden for de første 3 samtaler. Ved afbrydelse af individuelle forløb på 5 samtaler sker der ingen refusion.

Ved afbrydelse af gruppeforløb sker der ingen refusion, da pladsen ikke kan optages af anden borger.

Afbudspolitik ved forløb
Afbud skal ske senest 24 timer før aftalt tid. Meldes der afbud senere end 24 timer før, tilbydes der ikke ny samtaletid.

Ved afbud mere end 5 gange går vi i dialog om, hvorvidt forløbet skal fortsætte eller afsluttes. Fortsættes forløbet, afregnes der på timebasis for de resterende timer. DVS, hvis der eksempelvis har været afholdt 7 samtaler, men der har været meldt afbud mere end 5 gange, så afregnes der på timebasis for de resterende 8 timer.

Afbud til gruppeforløb skal ligeledes ske senest 24 timer før aftalt tid. Der tilbydes ikke ny tid, da gruppemøderne er faste.

Der kan meldes afbud ved at sende en mail eller SMS til Ernst eller Mette.

Afbudspolitik bostøtte og mentor
Afbud skal ske senest 24 timer før aftalt tid. Der aftales ny tid med borgeren og er faktureres ikke for den aflyste tid.

Sker afbud senere end 24 timer før aftalens start, faktureres der for den aflyste tid, da vi dermed ikke har mulighed for at lægge andre aftaler ind.

Lever vi ikke op til dine forventninger?
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har ris eller ros. Vi vil altid bestræbe os på at yde den bedste indsats, hvorfor din mening er vigtig.

Adresse

Algade 2,
9700 Brønderslev

CVR. 39785625

Kontakt os

kontakt@eomak.dk
+45 93 63 88 00

Åbningstider

Man - Fre 8:00 - 16:00
Lør - Søn Lukket