Medarbejdere

Konsulent

Ernst W. Hansen

Ernst er uddannet specialpædagog i 2009 og har siden taget Molis´ et årige efteruddannelse Autismespecialisering 2017-2018.  Den mangeårige erfaring med autismespekturmforstyrrelser kommer fra arbejdet på botilbud, kontaktperson og mentor, hvor Ernst iværksatte selvforståelsesforløb for borgere med autisme.  

Konsulent

Mette Møller Nielsen

Mette er uddannet socialrådgiver i 2010 og har siden taget Molis´ et årige efteruddannelse Autismespecialisering i 2018-2019. Mette har flere års erfaring i arbejdet som socialrådgiver på børne- og familieområdet og som mentor, hvor Mette iværksatte selvforståelsesforløb for borgere med autisme.

Pædagogisk medarbejder

Maibritt Weyergang

Maibritt er uddannet pædagog og har mange års erfaring i arbejdet med mennesker med autismespektrum. Hun har løbende taget kurser og efteruddannelser indenfor emnet. 

Maibritt tilbyder bostøtte og mentor opgaver.

MBSR lærer

Jane Meyer

Jane er uddannet MBSR lærer ved Aarhus Universitet. Hun har 29 års meditations erfaring og 25 års erfaring med undervisning.

Jane udfører alle de specialiserede stressreducerende forløb.

 

PAS konsulent

Birgitte Mørk

Birgitte er uddannet socialpædagog og PAS konsulent. Hun har mange års erfaring i arbejdet med målgruppen. 

Birgitte udfører alle PAS tests.

Vi hjælper personer med autisme til at få en bedre hverdag og samtidig omgivelserne til at få en bedre forståelse af livet som autist.

Adresse

Algade 2,
9700 Brønderslev

CVR. 39785625

Kontakt os

kontakt@eomak.dk
+45 93 63 88 00

Åbningstider

Man - Fre 8:00 - 16:00
Lør - Søn Lukket