Hvem er vi

Konsulent

Ernst W. Sten

Ernst er uddannet specialpædagog i 2009 og har siden taget Molis´ et årige efteruddannelse Autismespecialisering 2017-2018.  Den mangeårige erfaring med autismespekturmforstyrrelser kommer fra arbejdet på botilbud, kontaktperson og mentor, hvor Ernst iværksatte selvforståelsesforløb for borgere med autisme.  

Konsulent

Mette Møller Nielsen

Mette er uddannet socialrådgiver i 2010 og har siden taget Molis´ et årige efteruddannelse Autismespecialisering i 2018-2019. Mette har flere års erfaring i arbejdet som socialrådgiver på børne- og familieområdet og som mentor, hvor Mette iværksatte selvforståelsesforløb for borgere med autisme.

Konsulent

Kristina Bech Jørgensen

Kristina er uddannet pædagog i 1997 og har mange års erfaring i arbejdet med målgruppen. 
Kristina var med i 2014, da Autismecenter Vest i Herning startede ”Uddannelses- og Erhvervsafklaring”, med individuelle beskæftigelsesrettede forløb. Hun har løbende deltaget i en række supplerende kurser og temadage, bl.a. gennemført et Diplommodul i ”Gennemgribende udviklingsforstyrrelser og ADHD”. 

Eksterne konsulenter

MBSR lærer

Jane Meyer

Jane er uddannet MBSR lærer ved Aarhus Universitet. Hun har 29 års meditations erfaring og 25 års erfaring med undervisning. Jane udfører alle de specialiserede stressreducerende forløb.

Fin mere information her:

www.janemeyer.dk

PAS konsulent

Birgitte Mørk

PAS er et Pædagogisk Analyse System, som er udviklet til at lede efter mønstre i vores måde at løse opgaver på, finde frem til potentialet og forudsætning for læring, identificere, hvad den enkelte selv kan, og hvor der er behov for støtte.

Find mere information her:

 https://moerk-consult.dk

Vi hjælper personer med autisme til at få en bedre hverdag og samtidig omgivelserne til at få en bedre forståelse af livet som autist.

Adresse

Algade 2,
9700 Brønderslev

CVR. 39785625

Kontakt os

kontakt@eomak.dk
+45 93 63 88 00

Åbningstider

Man - Fre 8:00 - 16:00
Lør - Søn Lukket