Om os

Konsulent

Ernst W. Hansen

Ernst er uddannet specialpædagog i 2009 og har siden taget Molis´ et årige efteruddannelse Autismespecialisering 2017-2018.  Den mangeårige erfaring med autismespekturmforstyrrelser kommer fra arbejdet på botilbud, kontaktperson og mentor, hvor Ernst iværksatte selvforståelsesforløb for borgere med autisme.  

Konsulent

Mette Møller Nielsen

Mette er uddannet socialrådgiver i 2010 og har siden taget Molis´ et årige efteruddannelse Autismespecialisering i 2018-2019. Mette har flere års erfaring i arbejdet som socialrådgiver på børne- og familieområdet og som mentor, hvor Mette iværksatte selvforståelsesforløb for borgere med autisme.

Bostøtte

Anna Maria Thaisen

Anna Maria er uddannet pædagog og har mange års erfaring i arbejdet som pædagog indenfor specialområdet.

MBSR lærer

Jane Meyer

Jane er uddannet MBSR lærer ved Aarhus Universitet. Hun har 29 års meditations erfaring og 25 års erfaring med undervisning.

Jane udfører alle de specialiserede stressreducerende forløb.

 

PAS konsulent

Birgitte Mørk

Birgitte er uddannet socialpædagog og PAS konsulent. Hun har mange års erfaring i arbejdet med målgruppen. 

Birgitte udfører alle PAS tests.

Vores vision

Ernst & Mette – Autisme Konsulenterne arbejder specialiseret med målgruppen af borgere med autismespektrumforstyrrelser inden for normalbegavelsesområdet.

Vi arbejder med denne målgruppe fordi vi brænder for at skabe miljøer, hvor borgere med ASF kan trives, udvikles og blive inkluderet aktivt. Det er givende hver gang, at se den positive effekt et forløb har for den enkelte. Når det lykkes at starte en udvikling hos en borger, lykkes vi med vores formål.

Fra vores mangeårige erfaring på området ved vi, at borgere med autisme har brug for grundlæggende struktur i indsatsen, så de altid ved hvad næste skridt er. Samtidig har de brug for at blive mødt med forståelse og af et menneske, som møder dem der hvor de er.

Vi arbejder ud fra, at alle fortjener et værdigt og indholdsrigt liv med mulighed for udvikling. Den mulighed vil vi gerne være medvirkende til at give dem og derfor fokuserer vi på de kompetencer og ressourcer, der ligger hos den enkelte.

Værdier

Faglighed

Faglig kvalitet er det vigtigste element i vores virke som konsulenter. Vi har en solid faglighed baseret på uddannelse, viden og erfaring. Fagligheden fundamentet for at møde borgeren med forståelse.

Respekt

Ved at have høj faglighed møder vi borgeren med fokus på og respekt for deres normer, værdier og behov, herunder de udfordringer og muligheder som diagnosen medfører.

Tryghed

At være tryg i sit miljø er en vigtig del af at kunne udvikle sig. Derfor prioriterer vi, at borgeren og omgivelserne altid er trygge ved rammerne i vores forløb.

Selvstændighed

Vi fokuserer på selvstændighed og hjælp til selvhjælp, så forløbet og rådgivningen skaber et positivt selvbillede og evne til at se muligheder for udvikling.

Adresse

Amtmandstoften 1,
9800 Hjørring

CVR. 39785625

Kontakt os

kontakt@eomak.dk
+45 93 63 88 00

Åbningstider

Man - Fre 8:00 - 16:00
Lør - Søn Lukket