Samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med disse virksomheder

Vi har etableret samarbejde med virksomheder, som hjælper med at styrke alle parters områder. Sammen kan vi tilbyde dig den bedste hjælp/rådgivning. Vi kan bl.a. dele ud af vores ekspertise inden for vejledning/rådgivning, hjælpemidler, forløb/kursus og meget mere.

SpektrumShop

SpektrumShop sælger sansestimulerende hjælpemidler og litteratur til børn og voksne med kognitive vanskeligheder. Personer med eksempelvis autisme og ADHD kan lette hverdagen ved hjælp af sansestimulering, og hos SpektrumShop er der et stort udvalg i flere kategorier.

Vi anvender SpektrumShop som samarbejdspartner i forhold til sansemidler.

Vicca.dk

Hos vicca.dk finder du et stort udvalg af hjælpemidler til børn og unge. Alle produkter/hjælpemidler befinder sig i butikken, så du har mulighed for at se, røre, prøve og spørge ind til, hvilke ting der vil være de rigtige hjælpemidler for lige præcis dig.

Vi anvender vicca.dk som samarbejdspartner i forhold til praktik og hjælpemidler.

Molis

Molis arbejder inden for det psykologiske og det pædagogiske område med rådgivning, terapi, behandling og støtte med speciale i autisme, ADHD og særligt sensitive mennesker og medfølgende lidelser som depression, angst, stress, spiseforstyrrelser, søvnproblemer og selvskade. 

Vi anvender molis som samarbejdspartner i forhold til supervision og opkvalificering i ny viden. 

Kommuner

  • Hjørring kommune

  • Brønderslev ungecenter og jobcenter

  • Frederikshavn Kommune

Vi hjælper personer med autisme til at få en bedre hverdag og samtidig omgivelserne til at få en bedre forståelse af livet som autist.

Adresse

Algade 2,
9700 Brønderslev

CVR. 39785625

Kontakt os

kontakt@eomak.dk
+45 93 63 88 00

Åbningstider

Man - Fre 8:00 - 16:00
Lør - Søn Lukket