Angst behandling

Søger du behandling efter angst, er du kommet til det rette sted. Hos Autismekonsulenterne står vi klar til at bistå med angst behandling.

Først er det vigtigt at slå fast, at der ikke findes direkte angst behandlinger. Når vi taler om behandling henviser vi til at vi kan hjælpe med at mindske og forebygge stress, angst og depression.

Vi er specialiseret indenfor autisme og hjælper hver dag autister med alverdens problematikker.

En af de ting, der ikke så ofte tænkes over ved autisme, er at nogle autister kan have gavn af angst behandling. 

Nogle autister har nemlig tendens til at lukke sig inde. De er sandsynligvis i forvejen ikke gode til at socialisere. Oveni dette kan der ligge en udfordring i at få hverdagen derhjemme til at fungere.

I sidste ende kan det føre til at man som autist lukker sig mere og mere inde. Man kommer måske kun sjældent ud og måske kun for at handle.

I disse tilfælde kan det være utroligt givende at indgå i en angst behandling. Således kan du over tid komme tilbage på ret køl.

Angst behandling tager tid – Men er det hele værd

Dette sker naturligvis ikke bare fra dag til dag. Det er noget som tager tid. Men ikke nok med dette, så vil det også koste mange kræfter for den deltagende.

Det er dog utroligt givende i sidste ende. Det er med andre ord det hele værd, selvom det til tider kan være hårdt og op ad bakke. 

Hos Autismekonsulenterne kan vi udover angst behandling tilbyde en lang række andre forløb. 

Hver af disse forløb har dets fokuspunkter. Nogle forløb foregår individuelt og andre foregår i grupper. 

Alle forløb har til hensigt at gøre livet som autist lettere. Vi tilbyder endda også forløb for familier med autisme inde på livet.

Mulighederne er mange og du kan læse meget mere om dem her på siden, men er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler på telefon: 93 63 88 00 samt e-mail: kontakt@eomak.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.