Asperger autisme

Du har søgt efter asperger autisme. Der findes flere forskellige former for autisme. Asperger autisme er dog en af de mest udbredte og er nu kendt som aspergers syndrom. I denne tekst vil det dog refereres til som asperger autisme.

Det er dermed heller ikke sært, hvis du har hørt det nævnt en eller flere gange tidligere.

Folk ved asperger autisme har normalt mange af de samme træk som ved en ordinær autisme. Ofte har folk med asperger autisme normal IQ eller derover. 

På trods af de udfordringer der kan være med denne diagnose, specielt som barn, så kan der alligevel sagtens opnås en normal tilværelse.

Netop dette står vi også klar til at hjælpe med her hos autismekonsulenterne. Vi har mange års ekspertise indenfor dette og kan således både hjælpe og vejlede på bedst mulig vis.

Forløb som gør livet med asperger autisme nemmere

Vi tilbyder en række forskellige forløb rettet mod denne og lignende diagnoser. 

Alle forløb har til formål at gøre livet som autist lettere. Hvert forløb har sit speciale og retter mod et område i livet.

Eksempler på emner der kan berøres, er at blive klar til uddannelse eller praktik. Der kan imidlertid også være fokus på at få dagligdagen i hjemmet til at fungere bedre. 

Ovenstående er blot eksempler på nogle af de emner som kan berøres i vores forløb.

Endelig har vi også vores familieforløb, rettet til familier med en eller flere personer med denne form for autisme.

Her får hele familien råd og vejledning til, hvordan familielivet kan hænge bedre sammen. Det kan også være nogle af dynamikkerne i familielivet der ses på. Desuden kan der også ses på søskenderelationer og lignende.

Alle forløb plejer at være en stor hjælp for den enkelte deltager.

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler på telefon: 93 63 88 00 samt e-mail: kontakt@eomak.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.