Asperger syndrom

At få diagnosen asperger syndrom kan være hårdt. Heldigvis er der i dag hjælp at hente. På den måde kan man sagtens få et godt liv med asperger syndrom.

Hos Autismekonsulenterne har vi mange års erfaring indenfor området. Vi tilbyder forskellige behandlingsformer og forløb. Både til personen der er diagnosticeret samt til de pårørende.

Vores erfaring er nemlig at det ikke alene er den berørte, som kan have brug for hjælp og vejledning. Ofte har de pårørende også godt af at blive hjulpet på rette vej.

Gennem vores forløb kan personen med asperger syndrom opnå en række forskellige ting. Det kan eksempelvis være det at blive klar til at starte på en uddannelse eller i en praktik. 

Det kan også være at der ønskes hjælp til at gøre dagligdagen derhjemme nemmere. Det kan for eksempel dreje sig om hjælp til at strukturere hverdagen. Det kan også være hjælp til at komme mere ud af hjemmet. Mulighederne er med andre ord virkelig mange.

Alt efter den enkelte person samt emnet der ønskes hjælp til, vil behandlingen ske individuelt eller i grupper. Begge dele har hver deres fordele og ulemper. Det er dermed en opvejning fra sag til sag og person til person.

Flere muligheder for hjælp som diagnosticeret med asperger syndrom

Udover disse føromtalte forløb har du også altid en række materialer til rådighed her på vores hjemmeside. Dette kan være en god start inden man kaster sig over et af vores forløb indenfor asperger syndrom.

Sidst men ikke mindst kører vi også nogle særlige forløb rette mod hele familier. Disse forløb er rettet mod familier med asperger syndrom inde på livet.

Det kan være en forælder eller et barn, eller måske flere familiemedlemmer der er diagnosticeret. Her kan vi gå ind og hjælpe med at opbygge en stabil hverdag. Der er desuden mulighed for at arbejde med de forskellige relationer internt i familien.

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler på telefon: 93 63 88 00 samt e-mail: kontakt@eomak.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.