Autisme voksne – hvordan påvirker det hverdagen?

Det er sjældent at autisme voksne bringes på banen. Ofte er det børn og unge man hører og læser om i medierne og lignende. Disse børn og unge bliver naturligvis også voksen og der bør således også være et større fokus på autisme voksne.

Hos Autismekonsulenterne har vi flere års erfaring ud i at arbejde med autisme voksne. Det er således på ingen måde nyt for os at arbejde med diagnosticerede mænd og kvinder på dette område.

Vi tilbyder naturligvis hjælp og vejledning til dig som autist. Dette gælder uanset din alder. 

Her på siden finder du en række gratis materiale samt værktøjer som er værd at kaste et blik på.

Dette er dog kun toppen af isbjerget. Vi kan nemlig tilbyde langt mere end det. Vores primære service er at hjælpe dig og andre autister til en bedre hverdag. Dette gælder både derhjemme samt uden for husets fire vægge.

Autisme voksne – udforsk vores udvalg af forløb

Til det formål har vi sammensat en række forskellige forløb. Nogle forløb er tilrettelagt hele familien mens andre er målrettet den enkelte. Til den enkelte tilbyder vi både forløb i grupper samt individuelt. 

Forløbene er opbygget med hver deres fokus. Dette kan for eksempel være opbygning af en stabil hverdag eller familiens interne relationer.

Vi kan desuden også være behjælpelig hvis du ønsker at blive klar til uddannelse eller praktik.

Gennem tiden har vi stået for mange forløb indenfor autisme voksne. Vi ser os således i den grad i stand til også at lede dig eller jer på rette vej.

Skulle din problematik ikke være at finde blandt vores forløb her på siden, så kontakt os. På den måde vil vi forsøge at finde en god løsning.

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler på telefon: 93 63 88 00 samt e-mail: kontakt@eomak.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.