Autisme spektrum forstyrrelser

Er du eller en du kender diagnosticeret med autisme? I så fald er du sikkert bekendt med hvor udfordrende livet med autisme kan være.

Det er ikke nødvendigvis én stor dårligdom. Det er desuden vigtigt at sige, at visse autister klarer sig uden nævneværdige problemer og udfordringer.

De fleste af dem som er diagnosticeret med autisme, oplever dog udfordringer af forskellig slags. 

Der kan være tale om at det er svært at få en hverdag op at stå. Det kan være udfordringer i det sociale liv, ligesom at det kan være udfordrende at tage en uddannelse.

Desuden er der nogle som bliver ramt af stress. Dette kan for eksempel være en følgevirkning af en eller flere af ovenstående problematikker.

Stor ekspertise indenfor behandling af autisme syndrom

Hos Autismekonsulenterne har vi mange års erfaring indenfor behandling af autisme.

Til en start kan du med fordel tage et kig i det gratis materiale der er tilgængeligt her på siden. Deri får du en række råd til livet med autisme.

Derefter kan du med fordel tage et kig på vores mange forskellige forløb. Her vil der i særdeleshed være meget hjælp at hente for alle med autisme tæt på. 

Vi tilbyder alt lige fra forløb med hele familien, til gruppeforløb samt individuelle forløb. Fælles for alle forløb er at der er plads til den enkelte. 

Hvert enkelt forløb har hvert sit fokuspunkt. Der skulle således være god mulighed for at finde et forløb som passer til dig og dine behov og ønsker.

Skulle dette ikke være tilfældet, så prøv alligevel at tage fat i os. Så kan vi sammen forsøge at finde en passende løsning.

Vores ønske er at hjælpe så mange som muligt, så godt som muligt. 

Bag autismekonsulenterne står 3 fagligt stærke profiler. Alle har de specialiseret sig indenfor autisme. De har således de bedst mulige forudsætninger for at hjælpe og vejlede dig eller din familie.

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler på telefon: 93 63 88 00 samt e-mail: kontakt@eomak.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.