Autismementor med de rette faglige kompetencer

At navigere sin dag kan være svært for hvem som helst. Alle kan få brug for en form for mentor til tider når livet er svært. Når man har autisme, kan der være ekstra behov for støtte. Hos Autismestøtte tilbyder vi en autismementor, som kan hjælpe autistiske personer gennem nogle af disse perioder. 

Autismementor er en ordning, hvor en kontakt person hjælper med en række arbejds punkter, hvor der er brug for ekstra hjælp. Alle folk er forskellige og behovet for hjælp hos den enkelte varierer.

Vi tilbyder blandt andet hjælp med selvforståelse, gennem dialog, støtte og råd til hvordan man kan fungere funktionelt med sin autisme. Vi hjælper også med lavpraktiske ting som etablering i egen bolig, forbedring af søvnrytme, lægning af budget og energi forvaltning. Kontaktperson hjælper også med at finde værktøjer til at håndtere stress og angst, samt personlig udvikling.

Mentor ordningen er lavet med henblik på at hjælpe og fremme en person, så de kan opnå og derefter fastholde skole, arbejde, fritid og andre tilbud.

Autismementor: Støtte til dig der har brug for lidt ekstra hjælp

I mentor indsatsen ser vi på det hele menneske. Vi tager den enkeltes vilkår og potentiale i betragtning. Autisme foregår på et spektrum og den enkeltes behov er forskellig.

Hos Autismestøtte vægter vi faglighed meget højt. En af vores kerneværdier er konstant faglig udvikling. Vi fortsætter hele tiden med at udvikle os og opdatere vores viden for faget. Vi tager løbende til temadage, kurser, og meget mere. Vi gør alt dette så vi kan tilbyde en fagligt stærk og god mentor. En mentor som kan navigere og hjælpe personer med behov for støtte.

Vil du vide mere om autismementor og anden hjælp vi tilbyder? Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål på telefon: 93 10 93 71 samt via vores e-mail: kontakt@autisme.nu – Vi ser frem til at høre fra dig.