Behandling af stress

Hvis du søger efter behandling af stress, så er du landet det rette sted. Hos Autismekonsulenterne har vi stor ekspertise indenfor behandling af stress.

Vi er alle stresset med jævne mellemrum. Dette gør imidlertid ikke spor. I kortere tid er det nemlig ingen skade til at være lidt stresset.

Det er dog straks mere alvorligt når der er tale om langvarig stress. Hvis du eller en bekendt kommer helt derud, så er det enormt vigtigt at søge behandling.

Det er her vi hos Autismekonsulenterne kommer ind i billedet. Vi har stor erfaring indenfor stress behandling. Hvis du vil tilstanden til livs kan du derfor med fordel tage kontakt til os.

Mange muligheder når det kommer til din behandling af stress

Mange søger mod egen læge for behandling af stress. Her er der dog desværre stor forskel på hvilken form for behandling man bliver tilbudt.

Nogle læger vælger selv at tage samtalerne, mens et flertal sender personen videre i systemet.

Det er der i sig selv ikke noget galt med. Problemet ligger i, at der er så mange forskellige steder i systemet man som stressramt kan ramme.

Når du har nået til den erkendelse at du bør i behandling af stress, så bør du derfor i stedet søge mod os. På den måde er du sikker på at få et gennemtestet forløb som har hjulpet et utal andre.

Hos os bliver der taget hånd om dig på bedste vis. Der er tre dygtige konsulenter tilknyttet som alle har været i faget i en del år. 

De har således hver især en hel del erfaring at trække på i din stress behandling. 

Hos Autismekonsulenterne får du tilknyttet en konsulent helt fra start. Denne konsulent vil følge dig hele vejen igennem dit forløb, lige indtil du er ude på den anden side.

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler på telefon: 93 63 88 00 samt e-mail: kontakt@eomak.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.