Bostøtte autisme – kan være en stor hjælp

Det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen når man har autisme. Nogle gange kan der være behov for hjælp til hverdagen. Hvis der er brug for bostøtte autisme, så der er midler til at kunne klare sig på de områder, hvor man ikke selv kan dække det ind, er der hjælp at hente.

Bostøtte autisme kan blandt andet hjælpe med give struktur i hverdagen. Hjælp til hverdagen kan støtte på andre områder som sociale og faglige områder. Derved kan borger klare egen tilværelse bedst muligt.

Autismestøtte hjælper borgere på autisme spektret med at søge bostøtte autisme. Støtte udføres af mentor i samarbejde med borgeren. Støtten defineres ud fra konkrete og den enkeltes mål. Derefter bliver der lavet en handle plan med nogle delmål. I løbet af forløbet støttes i admin af egne midler. På den måde fremmes en selvstændighed og funktioner – personlige og sociale.

Bostøtte autisme er en hjælp til hverdagen

Hos os vægter vi personlig udvikling højt. Den hjælp til hverdagen vi tilbyder ved bostøtte, fremmer selvstændighed. Noget af det vi hjælper med, er praktiske opgaver i hjemmet og egen omsorg. Vi støtter til behandling ved læge osv. Vi hjælper også med generel livs førelse.

Her vægter vi faglighed meget højt. Konstant faglig udvikling er utrolig vigtig. Vi fortsætter hele tiden med at udvikle os og opdatere vores viden for faget. Vores mentorer tager løbende afsted til temadage, kurser, og konferencer. Vi gør alt dette så vi kan tilbyde en fagligt stærk og god mentor. En mentor som kan hjælpe personer med ekstra behov for støtte.

Vil du vide mere om bostøtte autisme og anden hjælp vi tilbyder? Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål på telefon: 93 10 93 71 samt via vores e-mail: kontakt@autisme.nu.  Vi ser frem til at høre fra dig.