Kontaktperson for unge med autisme

Hos Autismestøtte tilbyder vi kontaktperson for unge og børn med autisme forstyrrelser. Vi tilbyder tidlig hjælp og indsats der hvor der er behov for det.

Autisme er et spektrum og personer med en autisme spektrum forstyrrelse har flere behov. Den enkelte person har behov for hjælp afhængig af hvilken grad af autisme de har og hvor i livet de befinder sig. 

Vi tilbyder en ordning, hvor en støtte kontakt person hjælper med de arbejdspunkter, der har behov for ekstra opmærksomhed. Kontaktperson for unge hjælper med en lang række af ting. Blandt andet ADL (almindelig daglig levevis) træning, værktøjer til at håndtere stress og angst, samt personlig udvikling.

Når unge med autisme skal igennem overgangen fra teenager til voksenlivet kan der være en lang række udfordringer. Autismestøtte arbejder med unges overgang til et selvstændigt liv. Her tilbyder vi blandt andet støtte til uddannelse, egen bolig og energi forvaltning.

Kontaktperson for unge, som har brug for en hjælpende hånd

At vokse op og træde ind i de voksnes rækker er en svær ting for de fleste. For unge med autisme kan det være ekstra svært. Vi tilbyder en mentor, som kan hjælpe på områder hvor der er brug for en hjælpende hånd.

Vi vægter faglighed meget højt. En af de centrale kerneværdier er faglig udvikling. Vi opdaterer hele tiden vores viden for faget ved at læse op på ny forskning og nye studier. Vi har løbende kurser, temadage og konferencer. Det gør vi for at kunne tilbyde en god og fagligt stærk kontaktperson for unge.

Det er vigtigt for os at lægge vægt på de unges ressourcer. Vi inddrager også de unges synspunkter når vi vejleder.Vil du vide mere om kontaktperson for unge?

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål på telefon: 93 10 93 71 samt via vores e-mail: kontakt@autisme.nu – Vi ser frem til at høre fra dig.