Skolevægring autisme

Du har søgt på skolevægring autisme. Det burde naturligvis helst ikke skal ske. Alligevel finder skolevægring autisme af og til sted i vores folkeskole samt på gymnasier og lignende.

Er du i tvivl om hvad dette finurlige ord betyder? Det kaldes skolevægring autisme når et barn eller en ung i længere tid bliver væk fra skolen.

Ved dette fænomen er der dog ikke tale om almindeligt pjækkeri. Der er snarere tale om en flugt fra en form for ubehag eller følelsen af at have oplevet en form for urimelighed.

Det er med andre ord ikke fordi at barnet eller den unge ikke vil i skole. Det er derimod et tegn på at det ikke magtes. Eller med andre ord at der føles en magtesløshed over det at skulle i skole.

Der er med andre ord tale om at dårlige oplevelser i klassen, skolegården eller lignende, skaber en form for frygt for at komme i skole.

En skolevægring autisme kan dog ofte være kompleks. Der kan således være tale om flere forskellige bevæggrunde. Hver for sig er de måske ikke noget særligt, men sammen skaber de en form for frygt for at gå i skole ved barnet.

En skolevægring autisme tager tid at nå til bunds i

Det kan tage lang tid at komme til bunds i den eller de egentlige grunde for den enkelte skolevægring autisme.

Ikke desto mindre er det vigtigt at komme til bunds i disse sager. Det værste man kan gøre, er at lade som ingenting og tænke at det nok løser sig.

Man er med andre ord nødt til at forsøge at tage hånd om problemet. Dette kan vi hos autismekonsulenterne blandt andet bidrage til.

Vores konsulenter har flere års erfaring i faget og har stor ekspertise indenfor autisme. Vi har således de bedste forudsætninger for at nå ind til sagens kerne.

Derefter er det op til jer som forældre sammen med skolen og finde en holdbar løsning på problemerne.

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler på telefon: 93 63 88 00 samt e-mail: kontakt@eomak.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.